Waarom een ondernemingsplan?

Met het ondernemingsplan krijgt u inzicht in de markt die u met uw bedrijfsidee gaat betreden. Ook wordt er in het ondernemingsplan aandacht besteed aan relevante marketingmodellen en wordt er een financieel plan voor uw onderneming opgesteld. Onze plannen volgen de officiële richtlijnen en zijn een handig (en vaak vereist) hulpmiddel bij het aanvragen van een lening bij de bank. Vergeleken met andere adviesbureaus zijn de ondernemingsplannen van Ondernemingsplan op maat bovendien erg goedkoop, terwijl de kwaliteit voorop staat.

waarom_een_ondernemingsplan


Een ondernemingsplan voor maar €75,-

Als studenten die de minor Ondernemingsplan op maat volgen hebben wij geen winstoogmerk, ook krijgen de studenten geen vergoeding voor het schrijven van de ondernemingsplannen. Hierdoor kunnen wij tegen een schijntje een kwalitatief plan opleveren. De €75,- ex btw. is voor de onkosten die wij maken tijdens het schrijven van de plannen.

check Bedrijfsidee
check Marktanalyse
check Marketingstrategie
check Financieel plan


wat_verwachten_we_van_jou

Wat verwachten we van u?

Om tot een zo goed mogelijk ondernemingsplan te komen is een goede samenwerking essentieel. We hopen dan ook dat u actief deelneemt aan het proces dat we samen doorlopen. Hierbij is het belangrijk dat u informatie over uw bedrijfsidee, uzelf en de branche tijdig aanlevert zodat wij dit kunnen verwerken in het ondernemingsplan. Zo maken we een plan voor u op maat.


Het proces

Stap 1:

Intakegesprek

handshake

Het proces begint met een intakegesprek. Hierbij leren we elkaar kennen en gaan we meteen uitgebreid het bedrijfsidee doorspreken. Dit gesprek vind doorgaans plaats op ons kantoor in Groningen.

Stap 2:

Concept plan

idea

Na het eerste gesprek gaan we meteen bezig met het schrijven van het ondernemingsplan. Het kan zijn dat er in de tussentijd nog aanvullende informatie nodig is, dit kan dan tijdens een gesprek of via de mail besproken worden. De eerste versie wordt dan meteen gecheckt door de coach. Hierna krijgt u een conceptplan opgestuurd.

Stap 3:

Laatste wijzigingen

help

Na het ontvangen kunt u het conceptplan doornemen en hier eventuele feedback op geven. Dit kunnen we dan nog aanpassen voor de definitieve versie.

Stap 4:

Definitief ondernemingsplan

note

Als beidde partijen tevreden zijn over de verwerkte feedback ontvangt u van ons het definitieve ondernemingsplan.